Meny Lukk

Møter i Slektsforskernes Hus – igjen!

Da har jeg igjen vært i Lakkegata 21, og effektive som vi er, slo vi 2 fluer i ett smekk.

Torill (med DIS-Norge hatt), Håvard fra NSF, Mette kontorleder og meg, hadde først ledermøte om tilstanden i vårt flotte Slektsforskernes Hus, og vi hadde noen realistiske ideer om hvordan vi kan samarbeide om aktiviteter.

Mette kontorleder dro for å synge pent, og Håvard kunne ta seg litt fri, mens Torill byttet hatt, og ble med meg fra kjøkkenet til kursrommet, og vi hadde Styremøte i DIS-Oslo/Akershus.

Mange viktige saker, og oppfølging/videreføring sto på sakslista. Noe er spennende, annet er ren rutine. Morsomt med et par nye i styret, og deilig med flere «gamle». Kontinuitet er viktig!

En av de viktigste aktivitetene vi har for tiden, er kurs i alle varianter, og vi håper vi kan tilby kurs til både nybegynnere og viderekommende utover i perioden. De som er medlemmer tilknytta Oslo/Akershus får epost fra oss, og invitasjoner, informasjon, opplysninger, oppfordringer og annet vil dumpe ned i inboxen til de som har oppgitt rett adresse!

Lykke til nye og gamle styremedlemmer – vi skal få nok å henge tenna i!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.