Meny Lukk

Slektsgranskerdag på Riksarkivet

Når man kommer inn i Riksarkivets foaje, er den første man hilser på Sekuritassen. På dagen er det en kær fra Nord-Norge, på kvelden er det Solveig! Solveig ble «bestukket» første gang vi hadde møte, med en DISKopp. I dag, siden det var lørdag, bestemte Petter og jeg at hun skulle få DISPin. Hun har lov å bli bestukket med ting til verdi under 50 kroner… Se så fin pin hun har på slipset sitt!!

Det er utrolig moro å være på RA – siden jeg jo har jobba der, og har vanka der i mange år! Kjente over alt, både gamle sjef Svein, rettelærer i Volda Kristian og andre….

Standen satte vi på plass på Riksarkivets kantine i Folke Bernardottes veg, og Grethe Flood har akkurat holdt foredrag. Jeg har ikke programmet foran meg, så jeg vet ikke helt hva hun har snakket om, hun kan mye og vet hvordan hun skal fortelle om det! For et par år siden, hadde hun foredrag for DIS-O/A om Digitalarkivet og dets søkefunksjoner!

Det skal skje forskjellige ting utover dagen, men «The Happening» for oss er lunsjen, da kan vi møte folket og kanskje skaffe oss noen nye medlemmer? Spennende er det i hvertfall. Vi har med noen «Røtter», noen «pins», siste utgave av Slekt og Data, (det ble fint, handler om noe vi alle får glede av senere). Og jeg fant et annonsebilag for Kulturminneåret som jeg kommer til å blogge litt senere. Der sto det mye spennende som har med både aktiviteter i DIS å gjøre, og temaet for Slektsforskerdagen 2009, Familieminner.

Resultatet av dagen: 1 nytt medlem innmeldt, mange som sa de skulle melde seg inn, 2 stk som hadde vært medlemmer, som skulle melde seg inn igjen, 5 Våre Røtter solgt, 1 pin solgt, og 25 brosjyrer og 10 Slekt og Data revet bort!!! Kult!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.