Meny Lukk

Slektsforskerdagen 2009 – planleggingsmøte nr. 1

Da har vi hatt første møte i koniteen for Slektsforskerdagen 2009. Det er bare å merke av datoen…. 31. oktober. Vi har fått med to personer utenfra styret, men som er «erfarne DISsere» – greit og flott med nytt «blod». Da får man også litt nye vinklinger og nye tanker og ideer. De to nye har fått beskjed om å tenke hardt, og vi skal ha nye møter etter påske.

Det store spørsmålet vi stiller oss, og som vi skal jobbe med er hvor vi skal ha arrangementet i år. I fjor var vi i Pilestredet 35, som ga oss en aha-opplevelse i hvordan det er å være i et stort rom- et lokale som faktisk passet til vårt arrangement! Dessverre så kommer det en gjeng lærere, og disse går visst foran oss i køen. Jaja – vi får finne oss et annet sted, kanskje det blir bedre?

Kriteriene er:

  • Flotte utstillingslokaler med plass til minst 20 utstillere
  • Stilige auditorier med alt teknisk utstyr
  • Gourmet vafler og skikkelig kaffe for salg av hyggelige kafe-verter
  • Trikk, buss, tog og t-bane til døra
  • Parkeringsplasser til hundrevis av biler, gjerne valet-parkering
  • Rom til alle våre gode ideer om forskjellige aktiviteter
  • Internett så bredt og kjapt at vi nesten ikke merker at vi er der.
  • Og prisen – den må være lavere enn en amerikansk minimum-lønn

Ok – dette var fleip, men når vi først skal flytte på oss, kan vi kanskje tenke litt større omgivelser, og gjerne utenfor Oslo sentrum. Kanskje vi greier å finne de ultimate lokalene? Spennende!!!

Tema for Slektsforskerdagen 2009 er Familieminner. Dette gir oss også rom for å være kreative, og vi satte ord på mange morsomme tanker om utstillinger, utstillere, foredrag osv. Spennende!!!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.