Meny Lukk

Reparere, montere, restaurere, registrere…

Det er bedre med en montør enn med ingen montører!

I et par uker har en stygg eske stått nede i stua i påvente av bedre rygg og mindre mas. Så i dag bar jeg opp plater og greier og har da starta montering av en Malm kommode fra Ikea…. (har en sofa fra Ikea fra før hvor far aldri har denga mor…)

Kommoder er uovertrufne, og vår nye kommode skal erstatte en gammel stygg Ikea kommode som har levd sitt liv på badet i 15 år, så nå er det på tide å skifte den ut…. og da må mor til Persien…

Den var forunderlig lett å få sammen i skjelettet så det er nok en «catch» ett eller annet sted… takk Ikea for at du satte på skinnene til skuffene sjøl, det sparte mine stakkars fingre for noen tunge skruer der ser jeg…. jaja det skal bli deilig å få litt finere og større plass til ting og tang på badet!

Etter to timer har jeg jammen satt sammen en flott kommode, veide sitt, over 30 kilo, så dette er tunge saker, og den har fire store fine skuffer!Dette var bra, Ikea!! Bra passform! Og delene passa fint!

Så da er det bare å få pussa opp badet så det står til den nye kommoden.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.