Meny Lukk

Romerikssang

I hylla mi har jeg mye rart. Blant annet et nr. av «Kjenn ditt Land, som ble gitt ut av foreningen ved samme navn. Det nr. jeg har er fra Oktober 1928, og er redigert av Skolebestyrer B. A. Grimeland.

Inni dette specialnummer over Romerike, som kostet den store sum av kr 1.50, er det tatt inn en sang om raumarene, Romerikingene. Denne sangen – med noter og alt, var tilegnet Sangkoret Fossegrimen i Blaker, og er laget av J. Stortrøen. De som kan noter greier nok å få melodien og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.