Meny Lukk

Slektskafé i Slektsforskernes Hus

Igjen er det benket, duket og klart for uformell slektsprat i Slektsforskernes Hus, og det renner på med folk.

Koselig var det at HelgeH tok med seg sitt minimini-bær og kom oppom! Vi har flere kjente og enda flere ukjente fjes i dag, og det er utrolig morro. Stemmesurr – vi hører surr om slektsprogrammer, Ancestry har kø, og Slektsforskernes Hus-moder Synnøve har fullt opp å gjøre på kjøkkenet.

Vi har også med oss Otto med sin kjære BK og han har fullt opp å gjøre. Vi får se hvordan dette utvikler seg!

Dørklokka ringer og ringer og det kommer stadig inn folk. Så mye besøk har nok ikke NSF hatt i biblioteket sitt på lenge heller. Og, en av gjestene våre hadde med seg noen bøker som kunne innlemmes i biblioteket! Supert.

Noen ganger har vi sittet og vært 5-6 «hjelpere» og 2-3 gjester, men i dag har det rent inn med gjester fra fjern og nær. Vi har også fått prominent besøk fra Holmestrand – nemlig LivO som tok turen innover til Tigerstaden.

Otto fikk litt å jobbe med når Mai-Jill fra Vålerenga kom med sin reinstallerte bærbare, og måtte ha hjelp med litt «error» og sånn!

Dette er en utrolig fin måte å få medlemmene til å bli kjent, mange har truffet hverandre i dag, og vi har 1 stk Blix (Harald fra styret vårt) og to som er i slekt med Blix (men ikke med Harald fra styret!) Morsomt!

En kar kom og viste oss en flott slektsbok han har laget, skikkelig produkt innbundet og greier.

Vi håper på en kafé til før ferien, og satser på siste lørdag i mai, selvom det er pinsen. Mange av våre medlemmer er hjemme, pensjonister eller alene, og vi tror det er kan være hyggelig selvom det altså er «pinse» – det er nok flere som er bortreist i påsken!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.