Meny Lukk

SIG – Special Interest Groups – noe for oss i SFH?

Jeg fikk den digitale utgaven av Timelines i går, fra Englewood Genealogical Society of Florida. Jeg meldte meg jo inn der i desember 2008, og skulle hatt et møte der i januar. Men ting skjedde, så vi måtte avlyse/utsette det møte til en gang i framtia.

Men – noe godt kom ut av min kontakt med EGSF i desember 2008, nemlig Bill fra Venice som kom på møte i EGSF, og meldte seg inn i EGSF. Nå har han tatt ansvar, og starter en Special Interest Group for Skandinavia!

Foreningen har flere SIGs, for eksempel

  • Mac/Reunion
  • Britiske Øyer
  • Østlige Stater
  • Midwest Stater (der burde vi ha vært)
  • Nybegynner-gruppe
  • Family Tree Maker
  • Skandinavia m/Bill!

Kanskje dette er noe vi bør tenke videre på og, i samarbeide med Norsk Slektshistorisk Forening, de hadde tidligere sine «Bygdekvelder», vi har jo allerede våre brukergrupper….

1 kommentar

  1. Viggers

    I DIS-Salten avholder vi noen ganger i året bygdekvelder med tema nærliggende kommune. T.d. Skjerstadkveld med en kjentmann som veiviser. Dette er møter uten foredrag, mer veiledning ut fra de besøkendes behov og ønsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.