Meny Lukk

Newseum – forsider på «hele verdens» aviser!Jeg leste videre i «Timelines» i dag. Det er interessant å se hva andre finner – og så finne ut at det er brukendes for oss og!

Sjekk ut Newseum – som gir deg forsidene på papirutgavene av avisene rundt om i verden! Mange av avisene har nettutgaver, og etter det jeg ser, så gir denne siten deg også link til nettutgaven av avisen!

Hold musepekeren over de oransje «prikkene» som illustrerer byene, så får du opp forsiden på dagens papirutgave av avisen.

Klikker du på «prikken» får du opp forsiden. Jeg ba om både Shanghai Oriental, og jeg ba om Aftenposten, og.. jammen var de ikke der begge to! og oppe i høyre hjørne fant jeg link til nettutgaven av begge avisene!

Dette kan være et godt hjelpemiddel til å finne aviser – for eksempel til å finne «Obituaries» – Nekroliger – i vår tid!

Kos dere!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.