Meny Lukk

Tillitsmannskonferansen 2009 – helt uten meg!

Den årlige samlingen for DIS-Norges tillitsvalgte rundt om i landet arrangeres denne helgen. DIS-Oslo/Akershus er representert med 5 personer, 2 ferske styremedlemmer Synnøve og Harald, og min kjære nestleder Truls. Vi har også valgt å sende 2 personer utenom styret, nemlig Jan og Greta fra Slektsforskerdag-komiteen. Dette fordi en del av temaene på TMK er om temaet vi skal ha på Slektsforskerdagen 2009 – Familieminner. (dato å merke av kalenderen: 31. oktober). Det blir spennende å se hva Jan og Greta har med hjem av ideer, og også hva styret vårt får høre fra Truls og hans medreisende.

På DISchat kjører Viggo fra DIS-Salten fullt referat, så det er greit å følge med. Hvis man skjønner temaet, og man er kreativ og kjapp i hodet. Og det er jo jeg! DIS-Norges Torill Johnsen blogger og blogger, og vi kan se bilder og lese her

Lykke til på TMK på Gardermoen alle DISsere, jeg må innrømme at jeg skulle ønske jeg var der.

Men sånn er livet, man kan ikke være både i sola i FL og i sola på GM samtidig.. man må liksom velge sol!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.