Meny Lukk

Romerike Historielag – DIS-Oslo/Akershus – episode 2

I dag har jeg vært i et veldig spennende lite møte, nemlig med lederen i Romerike Historielag. Vi møttes i Historielagets hus på Skedsmo, og for et hus det var! Huset er fra 1700-tallet og ligger på Skedsmo prestegård.

Her finnes både et nydelig bibliotek, flotte restaurerte tømmervegger med masse historie i, flotte gamle trapper, et kjøkken med god gammeldags komfyr, møterom med 30 stoler, internettopplegg, altså det man trenger for nyttige og hyggelige møter!

Det blir spennende å se hva vi greier å
få til, både når det gjelder utvidet DIS-aktivitet og rene samarbeidsprosjekter med RHL!

Det første møtet blir i september, og våre medlemmer på Nedre Romerike de som blir invitert hit på møte!

Romerike Historielag er en paraplyorganisasjon for historielagene på – nettopp – Romerike. De er veldig aktive, og har mange flinke folk i sin midte. Mange av medlemmene i historielaget er selvsagt også medlemmer i DIS – og omvendt. Historie, lokalhistorie og slektshistorie har lett for å gå inn i hverandre, og den ene interessen vekker liv i den andre.

Romerike historielag har en del spennende på sine hjemmesider, også for oss slektsinteresserte! Ta en titt!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.