Meny Lukk

Det ringte på døra i kveld…

og utenfor sto en god venn, som mistet faren sin for noen måneder siden. Kæren har et etternavn som jeg reagerte på, fordi det finnes garder på Romerike med hans etternavn, og han fortalte en gang at faren hadde jobba litt med slekta. Og – etter det han kunne huske var etternavnet fra Ullensaker!

Vi har snakka litt slekt, vår gode venn og jeg – og han mente det fantes et papir. Et stort papir. Det dekker hele sofaen her! Dette er det notert flere slekts-linjer på. Og i kveld kom han altså med dette papiret. Og det var stort. Det var nesten 2 meter bredt!! Det er mange kjente gårdsnavn på papiret, og jeg gleder meg til å gjøre et lite dypdykk i disse linjene han har satt opp!! Jeg ser Kjos, jeg ser Melby, jeg ser Rotnebo, jeg ser Elstad….. så spennende!!!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.