Meny Lukk

Besøk på bloggen…

Det er utrolig at så mange som 18000 har vært innom bloggen min! Jeg sov nok når nr 18000 var innom på morgenen. Jeg er ikke så flink som Viggers til å føre statistikk, men jeg ser at mange kommer inn via forskjellige søkestrenger på Google. Mange har nok faste rutiner på å gå gjennom en liste fra sin egen blogg (dette kan jeg også se) og noen har satt opp «RSS»-feed på bloggen, at de kommer innom når jeg kommer med noen ord, enten de er lure eller ikke.

Min blogg er for det meste om slektsforskning, foreningsarbeide eller annet som rører seg i min lille sfære. Den er altså privat, selvom jeg er leder i DIS-Oslo/Akershus akkurat nå. Jeg nevner dette, siden noen har ytret at jeg er litt personlig av og til. Så altså, dette er en privat blogg med mine private tanker, gjøren og laden.

Takk for besøket folkens!

4 kommentarer

  1. Vidar Øverlie

    Hei Laila

    Det er slettes ikke rart at du har veldig mange som stikker innom slektsbloggen din. Den er en av mine favorittblogger og jeg håper du holder stø kurs 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.