Meny Lukk

Alle elsker Grampri (eller. gratulerer Alexander Rybak og Norge)

Som den vågne leser har skjønt, så studerer herren i dette hus russisk. Og – da er det jo ikke til å komme vekk fra at det er stor stas når den unge norsk/hviterussiske hr. Rybak går hen og representerer kongeriket Norge i Moskva! Jeg får få gubben til å oversette en lykkeønskning fra DISchat i mora 🙂

Semifinalen var så spennende at vi på DISchat omtrent ikke visste vår arme råd, men – vi greide oss fint!

Gratulerer, og lykke til, Alexander!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.