Meny Lukk

Den artigste MGP-festen på mange år!

Og det er ikke bare fordi det var norsk fra ende til annen! Men – det å være på DISchat med RV -enten om det er Reint Vann eller RøVvin, så ble det en knallmorsom kveld fra klokka 21 til godt over midten av natten!

Alle har hatt kommentarer og vi har prøvd å overdøve Synnøve, og vi har sunget, kommentert både livvidder, skjørtelengder, manneromper og skjortestørrelser. Og Synnøve Svabøes mangel på matte-kunnskaper, og hennes do-besøk. Hun er flink men ikke akkurat her!!

Men altså – takk for følget DISchattere, vi får stille chatte-sterke på finalen neste år!!!

Hva med Operataket?

Vi får vel lage en DISselåt!

Bildet av Alexander har jeg tatt sjøl 🙂

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.