Meny Lukk

Til og med en slektsforsker må ha mat!

Sol er undervurdert. Mat og vin er undervurdert.

Vi har i dag oppgradert alle tre til å være totalt på høyden av det vi kan tenke oss som viktige ingredienser i en vakker herlig dag.

Først et par deilige sprudlende i Ringnes på hjørnet vårt, så ned på Enga Bar og Kafe. Sammen med kjempegode venner tusla vi ned for å nyte litt deilig spise, og hva diska de ikke opp med!

Fløtete deilig suppesaus med masse krydderier og blåskjell av en annen verden, jummi! Deilige hvite og brune viner, og så en smørdampa kveite med himelaget hollandaise saus. Jummi (var så deilig at jeg glemte å fotografere for evig het!)

Det tar litt tid og krefter å komme seg gjennom et lite lass med blå skjell, og i tillegg få i seg den deilige sausen som de har lett for å komme sammen med!

men – vi greide det til slutt, og da var jeg helt…

Forrige gang jeg blogga om Enga Bar&Cafe, var det litt mindre sol og mye mer smerte.. men maten var også da fisk fisk fisk (Skrei)

2 kommentarer

  1. Liv Ofsdal

    Regner med KVEITA var like god i dag som i går da vi var innom etter en flott tur til Nes sine store skoger. Et alldeleses herlig stykke måltid!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.