Meny Lukk

Grasrotandelen til Norsk Tipping!


DIS-Oslo/Akershus kom litt sent inn i Grasrotandel-programmet av den enkle grunn at vi måtte starte på «bunn» og få oss organisasjonsnummer. Men, i starten av mai var vi også med. Til nå har vi 18 tippere som synes det er fint at DIS-Oslo/Akershus får 5 % av det de tipper for, og ca 1800 kroner (1044,- fra 1. juni). Dette er supert! Vi håper selvsagt at enda flere husker på oss når de skal registrere sin mottaker av Grasrotandelen. Det er fremdeles bare en liten prosentandel av de norske tipperne som er med på å bestemme selv hva deres andel av overskuddet skal gå til! Husk å sjekke når du leverer tippingen neste gang! Det er kun 2 spill fra Norsk Tipping som ikke er med i Grasrot-andelen, nemlig Flax og Extra. Så, hva enn du tipper, husk Grasrot!

Kassereren i Vålerenga Historielag fortalte i går at de har fått 11.000 kroner fra Norsk Tipping for Grasrøtter 1. halvår! Det er utrolig bra! Gratulerer til Historielaget som jeg er et stolt medlem av!

For å finne en grasrot-mottaker, og hvordan du registrerer denne på ditt tippekort, se her. Det viktigste er at du gjør det, ikke bare hvem du setter opp som mottaker. (dette går ikke ut over din premie, og du betaler heller ikke mer for tippelappen din). Husk at det er mange typer lag og foreninger med, både voksne og barn, og all kultur og frivillighet er like viktig for at et lokalsamfunn skal bestå og ha gode vikår for alle som bor der.

Så husk! Grasrot grasrot grasrot for grasrota!

2 kommentarer

  1. Britt

    DIS-Møre og Romsdal kom i gang med Grasrotandels-programmet i mars og fikk 1 juni kr 1577 inn på kontoen. Det var 17 reg. spillere og jeg antar de er å finne blant våre 527 medemmer. Dette lover godt. Vi håper flere medlemmer (gjerne andre også) følger etter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.