Meny Lukk

Sensuren har falt i Volda…

De fleste har vel fått med seg at jeg har vært student dette halvåret som har gått. Ved Høgskulen i Volda. Slektsforskerstudium. Arti å få papirer på det jeg kan!

Oppgavene var varierte og passe vanskelige synes jeg, og lagt slik opp at de var utfordrende for både den som var ganske så erfaren (som f.eks. meg) og løsbare for de som var litt lysere i grønnfargen.

1. Skrive 2 individuelle oppgåver, ei frå kvar av dei to første delane av emnet, i samsvar med nærare oppsette formkrav og framdriftsplan. Kvar oppgåve skal ha eit omfang på mellom 1.000 og 4.000 teikn utan mellomrom.

2. Skrive kortare kommentarar (responsar) til oppgåveutkast frå 2 medstudentar. Kommentar skal ha eit omfang av 500-1500 teikn utan mellomrom, og kan gjevast i forum.

3. Levere eit utkast til sjølvstendig individuell oppgåve innan fastsett frist.

4. Kommentere utkast til sjølvstendig oppgåve frå to medstudentar innan fastsett frist.

5. Levere endeleg versjon av sjølvstendig oppgåve innan gjeven frist (eksamensdato). Denne nr. 5 var altså eksamen.

Jeg hadde nesten nesten glemt at sensuren falt på fredag. Jeg er en elendig student, uten den minste selvdisiplin. Jeg trenger nok å måtte dra på forelesninger for å kunne ta til meg nyere lærdom. Men, vi har hatt flotte forelesninger på dette studiet også, selvom vi kunne høre på dem hjemme, akkurat når vi selv ønsket! Så jeg satt i sola i Florida og hørte på flere, og repeterte litt.

Jeg har vært heldig dette semesteret, da det meste var gammelt nytt. Men jeg har da lært et og annet, og fått litt mer øvelse i ting jeg ikke har jobba så mye med.

Vi var 14 studenter som leverte inn eksamen til mappa vår, og karakterene så sånn ut til slutt:

Hvor jeg havnet? tjaaa.. jeg var en av de to helt til venstre 🙂

10 kommentarer

  1. Synnove

    Skjönner av de andre at det må ha gott bra for Deg – gratulerer. Önsker jeg kunne ha tatt kurset også, alltid bra å ha papirer på hva man kan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.