Meny Lukk

Oppdrag utført! Familietreff i USA til uka!

For kun få dager siden skrev jeg om et oppdrag jeg hadde fra USA, om faren og sønnen som ikke har visst om hverandre hele sine liv (64 år må det bli). Nå har de snakket sammen, Bill har fått to nye halvsøstre, faren har fått en ny sønn, og familien skal møtes allerede på tirsdag om en uke i Miami! Dette er helt utrolig moro og mesteparten av at dette kan skje er min skyld! Takk også til Fredrik i Asker, som har det med å være til stor hjelp både her og der (forrige gang i Beijing, Kina når vi trengte transport til en cruisebåt).

Jeg håper jeg får lov av familien å lage en artikkel om dette, med litt bilder og med navn og kilder. Det hadde vært fantastisk. Det å kunne vise hvordan man kan finne nålevende personer uten å egentlig vite noe som helst i utgangspunktet, og med å bruke de kildene man har tilgjengelig!

6 kommentarer

  1. Synnove

    Helt riktig det er kjempegöy å sette slektninger/venner som har mistet kontakten med hverandre i kontakt med hverandre igjen. Dette vil jeg gjerne lese mere om.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.