Meny Lukk

Postkassa mi – Slekt og Data nr. 2-2009

Jeg har flere ganger blogget om den fine postkassa mi. Her for eksempel og her er det jammen bilde av den og!

Jo altså – denne fine kassa på innsiden av porten gir mye hygge, (litt regninger og, men flesteparten av dem kommer via nettbanken, så de ser jeg nesten ikke liksom). I dag kom det en hyggelig hilsen fra Bjartegutten med blogg for de søte, i form av konfirmasjonsbilde! Nydelig ung mann ja! Det var i tillegg en litt større sending, nemlig Slekt og Data, med tema Bygdebøker. Hyggelig at en av våre ivrige DISchattere har vært tema-redaktør for bladet denne gangen, nemlig Oddvar Munro-Jenssen, som også er ivrig med egen blogg.

Jeg gleder meg til å lese bladet, skal kose meg med det i sola på verandaen her på Vålerenga. Bladet ser veldig bra ut. Hyggelig å se at bladet har et par utrolig flotte bilder, som er tatt av vår egen Monica Betten. Hun også er mye på DISchat og har selvsagt en egen blogg.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.