Meny Lukk

DIS til USA 2010

På mandag hadde Torill og jeg et kjempespennende møte med det firmaet som mest sannsynlig blir vår samarbeidspartner når DIS skal på tur. Dette er en drøm Torill og jeg har hatt en stund, og nå har vi kommet litt lengre enn bare til drømmefasen, nå er litt mer alvor!

Så – DISsere – sett av 2 ferieuker allerede nå, datoer er ikke helt hundre prosent satt, men mellom 15. september og 15. oktober, hvor vi skal legge besøk på Skandinavisk høstfest i Minot en dag mellom 28. september og 2. oktober.

Turen blir ikke en slektsforskertur, men en tur for slektsforskere. Ser du forskjellen? Vi ønsker å fokusere på «Det Norske Amerika» , og besøke museer, historiske steder, foreninger og annet av interesse. Et besøk hos Norwegian American Genealogy Center i Madison vil være nærmest en selvfølge.

Vi kommer i god tid ut med reiserute og steder vi skal besøke, slik at de som ønsker kan kontakte slekt og venner, og møtes under veis. Programmet er tett, så vi bør samkjøre dette på et vis.

Norsk reiseleder og norske guider, med lokale innslag under veis er en selvfølge. Dette skal være faglig bra, og vi skal ha det moro underveis!

Pris? vi ønsker ikke å komme med noen antydning enda, så bare sett igang å spare! 🙂

1 kommentar

  1. John Ludvigsen

    Hurra! Nå er det bare å spare 🙂
    Dette ser ut til å bli en kjempeflott tur. Vi venter spent på det videre arbeidet til reiselederne og gleder oss stort til å høre mer.
    Tenk om man fikk anledning til å bli med på dette da!
    🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.