Meny Lukk

Jeg vet en deilig hage…

men – det er nok dessverre ikke vår… hagen vår er nemlig nærmere jungel og villniss enn noe anna. Vi er for mye ute og reiser – og for lite interessert – til at det blir noe særlig hagearbeide på vårs.

Vi fikk tilbud på å legge heller i hele hagen, og med gjenbruk av brostein osv, ville dette komme på den nette sum av 279000. To hundre og søtti ni tusen. Da kan vi jo like gjerne kjøpe nytt hus nesten! Så… da ble det heller til at vi innkalte Morten Gartner med hardhatt og bensindrevet ljå, og han fikk rydda og ordna litt. Kanksje vi senere legger en ferdig plen, og graver opp noen røtter osv… så får vi heller ansette gartneren senere og…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.