Meny Lukk

Falköping – here we come!

Svenske slektsforskerdager –
en stor helg for både norske og svenske slektsforskere!

Da er jeg klar til en helg som kun skal brukes til DISsing, Slekting og møter med svenske kolleger. Spennende!

Siden min kjære gamle Ella (Hundappen min) begynner å bli gammel og skranten, har jeg leid meg bil som skal frakte meg trygt fram. Automagisk giring og radio er deilig når man skal kjøre langt, og min gamle Ella er nok ikke utstyrt med slikt luksuriøst utstyr. En liten matpakke og litt kaffe på termos skal også være med, så kan jeg bare stoppe der jeg vil på veien ned. Håper været er anstendig!

Som utskremt medarbeider vil også Synnøve fra DIS-OAs styre sitte på biblioteket i Slektsforskernes Hus fra kl 12 tl 14 på lørdag, i tilfelle vi trenger oppslag i noen bygdebøker eller slektsbøker. Hun vil være med via DISchat. Dette er en fin måte vise hvor mye flott slektsforskere kan hjelpe hverandre med, og hva DIS-Norges nett-tjenester kan hjelpe til med!

Det er satt opp vaktlister for standen vår, og jeg har satt meg opp på flere vakter. Første vakt både lørdag og søndag – må nok opp i otta! Gjeeeeeesp!

Siden dette blir min første deltakelse på dette årlige store arrangementet, blir det spennende å se hvordan de organiserer og arrangerer det. Kan dette være noe for oss i Norge også? Flere har gått ut og sagt at de ønsker å prøve. En gang i framtia kanskje?

Hjemmesiden til SSFD i Falköping

Reiseleder for den norske delegasjonen, Willy, har skrevet om selve arrangementet, og jeg henviser til hans blogg for å se program og omtaler!

Her må pakkes, og litt anna. huske på kamera kanskje?

4 kommentarer

 1. Liv Ofsdal

  Det er første gang vi drar så mange til SSFD så dette blir spennende! Pluss å få med seg arrangementet som sådan, treffe andre som er like «gale» som oss, sosialt fellesskap osv osv.
  Jeg gleder meg!!

 2. Willy

  Dagens første økt er over, mote med kunde i hovedstanden. Nå er jeg en kort tur innom heimen en halv times tid.
  Nå blir det først å kjøre til Horten, for å møte John og deretter en tur rundt i Vestfold for a rægge noen damer.
  Så får vi bare se hvor mange saker som er uteglemt, og hvor mange andre overraskelser som måtte dukke opp. Spennende blir det uansett. Gleder meg!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.