Meny Lukk

Første kveld i EU!

Jeg måtte jo la Ella Hundapp få fri i helga, og leide en Golf. Trodde jeg. I stedet ble det en Hondapp!! Bilen var et lite råskinn, fløy lekkert nedover til EU som en annen flymaskin, og jeg brukte akkurat det Googlemaps sa – 4 timer og litt!

Turen var en ren skjær glede, den hadde alle ingredienser. Tutende trailere, veiarbeide, 50-soner , 30-soner.. (ja!!!) – tissepause med kjøp av deilige nybakte rundstykkeboller med gräddost og skinka, og pøspøsregn. Radioen i bilen var knallfin, og automaten funka både på vindusviskerne og giir. (Jeg rørte ikke vindusviskerne en eneste gang på turen, enda så kjørte jeg i pøsregn!!!! Sprøtt).

Det å kjøre alene, er et privilegium jeg unner meg når jeg kan, og særlig når jeg skal kjøre langt. Det er helt ok å ha med kjære gubben min selvsagt, han er en tyst og flink passasjer. Og et par andre flinke og snille mennesker jeg kjenner. Jeg liker å nyte utsikt, kjøre og se, prate litt med meg sjøl, og stoppe og ikke stoppe når jeg vil HERLIG. Og når Golfen jeg leier har plass til mange, og de ikke er der, da er det en stor og god atmosfære jeg kan nyte!

Jaja – når jeg kom til Falkøping (ikke direkte verdens navle (mer armhule) ble jeg møtt av to yndefulle møfrø, nemlig Hegesen og Livsen, som kosa seg med borte alenefest, mens resten av verden fra Norge var på ARN-tur. Åååå eia var jeg der!! Det var en sann fornøyelse å møte Hege, som jeg har hørt såå masse om, hun er en sprudlende herlig berte som jeg gleder meg til å bli mer kjent med. Åpen og glad, morsom og alvorlig. En flott blanding. Det gjør ikke noe om jenta var vakker og hyggelig i tillegg!!!

Vi rusla ned i Frejahallen, prøvde å få litt ting på plass, men det var ikke så lett med stiftemaskin i veska til Willy på hotellet.. og Willy var på tur.. så… vi stjærte litt opphengsgreier av naboen, men det ble ikke helt bra. Vi fikser i morra vi!

På kvelden dro 25 glade norbaggar på Aroy , hvor vi spiste og drakk en nydelig middag (faktisk en bedre thai-middag!!!) før vi rusla til Plantis og tok en kveldsdrink. Hvorfor vi ikke dro på hotellet? Se det forteller vi ved en senere anledning…

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.