Meny Lukk

For et arrangement!

Som slektsforsker må jeg innrømme, jeg rusla rundt i 10 minutter i dag med tårer i øynene. Det var et herlig arrangement, som vi i Norge bare må ta lærdom av!!!

Første dag har det vært drøyt 1000 personer innom, i denne lille byen! Mange tilreisende, men dog! Utrolig bra! Det går gjetord om oss nordbaggar med de røda trøjor, vi gjør oss bemerket. Også med vår stand, som er rimelig utstyrt når det gjelder ting og papir, men for en tyngde vi har faglig!

Med NSF i samme bås, har vi enorm faglig tyngde (og den menneskelige tyngden er ikke gal den heller!!) – og vi har hatt et renn av folk i hele dag! Jeg har hatt et par skikkelige «Innertiere» på søk, og vi har benyttet oss av Synnøve i Slektsforskernes Hus for hjelp og assistanse! Superduptert!

Dette arrangementet ar gitt meg noe å drømme om – tenk om vi kunne lage en nasjonal SFD i Norge! Jeg vet drømmene har vært satt ut i ord, om enn ikke i live fra flere av de gamle traverne, men da har ikke vi unge «propeller» vært med på disse store messene før. Vi har bare drømt om å kunne ha et arr med maks 4-500 personer! Men nå! Ingen horde er for stor!!

Og hvem sa det ikke gikk an å være på Slektsforskerdag i Bunad!!!!

Vi får se hva morgendagen bringer, Norske-invasjonen til Sveriges land har vært en uforbeholden suksess, og vi håper vi får anledning til å være med med minst like store styrker neste år!

4 kommentarer

 1. Anonymous

  Da det fortsatt er noe antydningen til gnister i gammelpropellene også så burde vel la seg gjøre å skrape sammen nok propellkraft til å lage en

  NSFD – Norske SlektsForskerDager !!

 2. AC

  Anonym ??
  Hehe. En som har fått lov å oppleve disse fantastiske arrangementene omtrent hvert år siden jeg ble utskremt på et par timers varsel om at det ville være svært ønskelig at redaktøren av S&D dro over til Stockholm for å sjekke hva Svenska Släktforskardagar var for noe.

  Medlemmene i DIS-Norge aner heldigvis ikke hva de har gått glipp av i alle disse årene 🙂

  Håper å kunne ta en ny tur til neste år igjen!

  PS. Lyst til å hjelpe til med å redigere ca. 6-7 videoer med opptak fra tidligere år ??

  (Må bare skaffe meg ny harddisk færst)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.