Meny Lukk

Svenska Släktsforskardagar – dag 2

Da har vi fått i oss en deilig fruekost, og dagen har snart tenkt å begynne. Gårskvelden ble en flott affære, med Festmiddag og innslag av både konger og rockeartister, før hotellets management (haha) åpnet baren sin for å traktere oss til midnatt. En kjempekoselig kveld!

I dag er det på ny sing-and-dance på standen og vise våre svenske slektsforskerkollegaer hvordan vi begår slektsforskning i Norge.

Under ser man seg og SusannS – som har vært med på vår stand og sammen med oss hele helgen, og hun er jo svensk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.