Meny Lukk

Slektskafe i Slektsforskernes Hus!

Da er vaffelpressa igang i SFH, og gjestene tyter inn. Som jeg regnet med, er det stille, men noen gjester har vi fått. Det er ikke rart at folk kanskje finner på noe annet i dag, sola skinner både over Enga og indre by! Synnøve og Grete holder fortet på kjøkkenet, mens gjestene koser seg rundt i lokalene.

En av våre gjester har allerede fått full klaff på Genline med en ane fra Bromma i Stockholm, så da er vi fornøyd!!! I Slektsforskernes Har vi abonnement på Genline.se og på Ancestry.com

Det er hyggelig å møtes i uformelle omgivelser, og kafé-gjestene våre blir også kjent med hverandre. På store møter, blir det til at man snakker med de man kjenner fra før. Praten går i biblioteket om finneslekter, og Livet på Finnskogen!

På bildet ser vi Tore ivrig opptatt av sin Samuel August, født i 1842 i Bromma.

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.