Meny Lukk

Høsten har kommet til Enga…

Nå er det høst. Det er jeg helt sikker på. Nesten. Det første sikre høst-tegnet er at jeg blir forkjøla. Nå er jeg forkjøla for andre gang på kort tid. Så da må det vel være høst? Fuggern ute er totalt spinnvill, den vil fly!

Høsten er også tiden da slekterne kommer ut av sommerdvalen. Det er på tide å tørke støv av tippoldemors inngifte tremenning, dra tippoldefar opp av papirskuffen, svinge blikket over Atlanteren og sjekke noen censuser, man har da selvsagt en tippoldeonkel i Amerika! På høy tid å legge ut noen nye følere etter bestefars fetters svigerfar på Slektsforum, ringe noen tremenninger som ble oppdaget før sommeren satte inn (man har jo så mye «bare» man skal gjøre før man kan ta en telefon må vite!) Legacy’en min forteller også at jeg har flere «gjøremål» som jeg må til Stas-arkivene for å få sjekket ut også. Travel høst blir det! Alt må gjøres før 6. november også!

Midt oppi all støvtørking og føling og sjekking og blikksvinging, der var det en forening som har starta opp sine aktiviteter igjen og gitt! Medlemsmøte i dag med Kristian Hunskaar som foredrar om skiftemateriale og slikt som vi trenger å lære mer om! Han skal vise litt av det som kommer digitalt etter hvert og (som jeg mener å huske at jeg har blogga gledestrålende om før…). Men det blir nok uten meg.

Jeg stikker nesa ned i puta mi igjen. Håper mannen har husket å kjøpe mer papirlommetørklær. Jepp. Det er høst!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.