Meny Lukk

DIS Nedre Romerike!!!

Del 1 – før møtet
Da er vi klare, jeg, Torill og Otto (kulien vår). Vi har fått en koselig prat med fru Langeland i Husstyret, og kaffe fra første etasje. 40 stoler er satt ut i optimismens tegn, så vi håper det kommer noen!!!

Vi håper vi håper!

Torill blogger så tastene spretter borte i et hjørne, og jeg skal legge ut litt mer her når jeg kommer hjem. Bilder blir det nok også, både fra meg og Torill!!!

Del 2
DIS-Oslo/Akershus Nedre Romerike (DIS-Nedre Romerike er nå et faktum!

15-17 personer møtte opp for å høre hva DIS-Nedre Romerike kunne dreie seg om. Først hilste Tom Halvorsen, leder i Romerike Historielag, velkommen. Han fortalte om hva historielagenes paraplyorganisasjon holder på med i Historielagets hus, og hva Romerike Historielag har å by på i sitt bibliotek. Dette biblioteket er åpent hver torsdag, og inneholder enorme mengder med stoff, også for en slektsinteressert person! Private arkiver, bøker, donert materiale, bygdebøker osv osv finnes i hyller og skap, til og med en boks med vårt eget DISputten finnes her! Og…. et spøkelse!

Det aller mest gledelige var at vi greide å få til en arbeidsgruppe på 4 personer som skal dra igang DIS-Nedre Romerike, og vi skal lære dem opp slik at de blir helt selvpropellerende! Dette blir moro! Så dere som bor på Nedre Romerike, sørg for at dere sjekker e-post adressen i DISadmin, snart kommer invitasjon til det første medlemsmøtet!

Hva de skal drive med? Slektsforskning og relaterte aktiviteter vel! Gravstedsregistrering og fotografering, kursing, kilderegistrering.. og andre gjøremål som er helt naturlig for en slektsforsker.

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.