Meny Lukk

Slektsforskerdagen 2009 – møte på Høgskolen i Oslo


I dag har vi hatt møte, komiteen for årets vakreste eventyr i Oslo. Slektsforskerdagen 2009!
Greta Hysvær, Jan Edner, Vidar Holum, Liv Ofsdal og undertegnede har hatt møte, hvor jeg pratet utstoppelig og engasjert som vanlig.

Vi er klare forsåvidt, og det aller meste er i rute. Messeavisen er på det nærmeste ferdig (de som ikke har bestilt annonse nå må stå…over til neste år). Et par koselige artikler, informasjon om utstillere, trikkeholdeplasser, tilbud og diverse annet kan leses i denne blekka, som vil være tilgjengelig for alle fra og med midten av neste uke via nett, og til biblioteker og andre noen dager senere. Den ble bra, takket være fine innspill fra komite og utstillere! Dette blir en knallbra dag, og jeg tror alle vil få det interessant, moro, koselig, fornøyelig, hyggelig og et par andre positive gloser!

Foredrag er i boks, PetterS tar seg av annonser, ToneM blir konferansier, ToreV blir med på fredagsrigging, vi har kafe-verter fra Studentunionen, og resten ordner seg etter hvert! Dette blir superdupert!

Da er det bare resten igjen, og vi kan gå over målstreken og juble. Men vi hviler ikke på våre laurbær! Vi må sette opp en skikkelig dreiebok for neste generasjon Slektsforskerdag-generalstab, slik at det blir lett å kjøre løpet neste år og!

Så, sett av dagen, 31. oktober kl 10-16 i Pilestredet 35. Det går IKKE an å gå feil!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.