Meny Lukk

DIS-Øvre Romerike, også liv laga!

Da har vi hatt møte på i DIS Øvre Romerike, på Jessheim Bibliotek (bildet), og blitt enige om at vi prøver ett år til, og legger om løpet litt.

Ca 15 personer satt rundt bordet, vi hadde kaffe og Gjendekjeks, og led ingen nød. Praten gikk livlig, og tanker om forskjellige temaer og innspill gikk lett over bordet.

Vi ble enige om å kutte ned på antall møter, vi ønsker å ha 2 møter på høsten og 2 møter på våren med foredrag/kåseri om et fengende tema, og at vi så inviterer medlemmene våre til å stille på våre felles møter med Ullensaker Historielag 1. tirsdagen i måneden. Dette gjør at vi frigir krefter i arbeidsgruppa, og det blir høyere oppmøte på temamøtene.

I høst vil vi ha kun ett møte, om det blir oktober eller november er usikkert, men det finner vi ut. Så ønsker vi å ha 2 møter etter nyttår, ett i februar og ett i april. Da rekker vi å få inn de som er ivrige i hagen sin.

Vi håper dette gjør at vi får flere til å komme på møtene, og at de som er med og jobber ikke sliter seg ut!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.