Meny Lukk

Ferieplanlegging midt i alle andre oppgaver.

I dag er det søndag, det er fredelig i heimen, og villvinen rødmer ute på den hvite murveggen. Det er høst. Synes høsten er deilig jeg, med nydelige farger og klar luft. Denne høsten er mer hektisk enn normalt, av mange grunner.

Hjemme går ting litt saktere av flere årsaker, Slektsforskerdagen 2009 skal gjennomføres med toppkarakter både når det gjelder innhold og kunstnerisk utførelse. Vi skal også gjøre huset klart til å greie seg uten oss, selvom det ikke skal stå tomt, så må vi ordne en del, og vinteren kommer okke som. Og – oppi alt skal sommerklærne som skal ordnes og pakkes. Vi skal jo til varme strøk!

Siden vi skal være lenge vekke denne gangen, er det en del ting som må med. Foruten mine bereiste bygdebøker fra Gjerdrum (har vært med over dammen til USA minst 10 ganger), må jeg ha med en del andre bygdebøker og forskjellig for å overleve. Men, vi har denne gangen tenkt å bruke lang tid på reisa, nemlig Navigator of the Seas fra Malaga til Miami, USA! Ved å fly Norwegian til Sydlige Spanien (Malaga), får vi lov å ha med 4×21 kilo sjekk-in kofferter, og litt godt med håndbagasje. Da har vi god plass, og kan ha med det vi trenger.

Jeg skal også huske på å kjøpe med noe «ekte norsk» julepynt som skal gis bort i gaver til venner. Regner vel med at handelsstanden greier å minne meg på det når det nærmer seg starten på november, det er jo da jula starter ifølge butikksjefenes kalendere…..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.