Meny Lukk

Familieminner og Gretas blogg!

Den våkne leser har nok fått med seg at vi jobber iherdig med Slektsforskerdagen i Oslo. Tema for Slektsforskerdagen er «Famlieminner» – et utrolig vidt begrep.

Greta vil på Slektsforskerdagen ha en stand hvor vi vil at gjestene våre vil ta med seg sitt Familieminne, og fortelle historien om dette. Enten til Greta som noterer ned, eller foran kamera. Senere vil vi forsøke å overføre dette til Digitalt fortalt, eller på annen måte formidle dette ut.

Som oppvarming til Slektsforskerdagen har Greta funnet fram sin gamle minnekoffert, som hun skrev om første gang 17. september. Og i går åpnet hun kofferten sin, og framover får vi nok vite mye om henne, dette blir personlig, og utrolig moro! Jeg måtte tenke litt selv, på min konfirmasjon, hvor er kortene mine tro? Og så arti det er å se Gretas første slektstre! Kjempegøy.

Hils på Greta på hennes blogg, her rett inn på det som har etikett «Familieminner»

Bildet har jeg ærlig og redelig stjålet hos Greta! 🙂

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.