Meny Lukk

DISputten 3/2009 er sendt ut

Da har vi sendt ut DISputten nr. 3 for 2009, og tilbakemeldinger fra medlemmer har vært svært så positive! Det er utrolig hyggelig, jeg synes Redaktør Liv Ofsdal, med konsulentbistand fra undertegnede, har begått et fint blad! Bra med slektsstoff, nyttig informasjon om diverse nytteprogrammer for oss slektsforskere, litt praktisk info om Slektsforskerdagen 2009 og nødvendig dose med foreningsstoff. Flott utgave, Liv!

DIS-Oslo/Akershus valgte med årsmøte i ryggen å jobbe mot en digital utgave av DISputten. Det var små protester, men det er enda noen som velger å få den på papir. Om det neste styret velger å gjøre den hel-digital, må de bestemme, men foreløpig får de 10 som ønsker «Papir-Putt» denne i posten. Vi sender også ut «Papir-Putt» til bibliotekene i fylkene, da vi anser at det er medlems-vervende å ha noe ute som minner folk om at vi eksisterer. Det er hyggelig å komme på biblioteker rundt om, og finne Slekt og Data og/eller DISputten vel-lest i hyllene!

Det var litt skremmende å lese statistikken for antall besøk på siden hos DIS-O/A for nedlastning av DISputten på vår nettside for dette. Er det på grunn av at medlemmene ikke er interessert? Er det komplisert å logge seg inn? Eller går e posten til våre medlemmer i «spam-filter»? Denne gangen valgte vi å sende ut DISputten som vedlegg, så får vi se hva medlemmene sier til dette. Den ligger også for nedlastning på OAs web, bak passordbeskyttelse. Er du medlem tilknytta Oslo/Akershus, men ikke fått epost med DISputten, kontakt red@oa.disnorge.no eller meg på leder@oa.disnorge.no

Onsdag er det jubileum på Riksarkivet!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.