Meny Lukk

Billy the big Gator in Fiddler’s Pond… (aka See you later Alligator)

I found some «old» diskettes at the office yesterday. I had to take them home to go through them, to see what secrets they hid. Diskette-drives are hard to find these days…

Billy the big Gator had been av visitor for only a few days in the pond outside our kitchen window. He was a big fella, and someone decided to call Gator-Man to take him away. Gator-Man came, got Bily the Big Gator out of the pond. Gator-Man promised that Billy was to go to Everglades, to live in a gators restinghome and see nice gatorladies, drink Gatorade, have a good time. This was in 1999, so I think that was true at the time. Today… naaah… (to many gators, to little time)

The green car in the back on the picture is our rental. Gator-Man has been working for almost 1,5 hours to get Billy the Big out of the pond.
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.