Meny Lukk

Karens family in Norway – tips and tricks

In «The Genealogy Society of Norway – DIS» (Norwegian name: «DIS-Norge») we have a wonderful service for our members, called DIStreff.

The norwegian word «treff/e» can translate into several meanings:
1. Å treffe = (to) meet
2. Et treff = (one) hit
3. Å treffe= (to) hit
4. Et treff = (one) meeting

All our members are welcome to send their gedcom file to the DIStreff-contact in their region. The gedcom file will be merged into the existing database, and the members gets an e-mail with information in return. Including a list of members working with the same persons/farms/areas!

I use this service to find my own family, but also to help others to find their norwegian relatives.

When working on Karens family, I searched for all of the names I had found, and especially Helberg made a hit! So nowI canl send an e-mail to the person that donated his gedcom file into the database, to see if he knows if Karen has any living relatives in Norway!

1 kommentar

 1. Anonymous

  Hi.
  Thanks for that link.
  In the same spirit, you can see GeneaNet (sv.geneanet.org).
  GeneaNet is a free place to share genealogy in a world-wide database. You will find ‘Helberg’ on the 5 continents.
  Best regards,
  Laurent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.