Meny Lukk

Slektsforskerdagen, dagen før dagen…

Da er det da’n føre da’n her i Oslo, og vi er klare for rigging til høstens vakreste eventyr! Mange av utstillerne kommer i kveldinga for å legge fra seg, sette opp, finne stoler og henge opp plakater. Greit å vite hvor man skal være når det koker i morgen tidlig!!

Mailer går i hytt og gevær, alt må times og tilrettelegges. Ting skal hentes her, sjoppes der, trykkes og brettes, noen må ha hjelp og andre greier seg sjøl. Dette går så det griner!

Siden dette er SFD nr. 9 på rappen, er det meste «rutine» – og går på skinner. Det er bare å få gjort tingene! Neste år blir en helt annen skål… så jeg må lage skikkelig rapport for at andre lett skal kunne ta over 🙂

Sjekk her for å se mer om dagens arrangement

Lykke til i det lange land, det blir spennende å høre hvor mange vi trekker ut av sofaen og inn i de mange SFD-lokaler!

Kart over utstillinga

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.