Meny Lukk

Slektsforskerdagen – vi har rigga og ordna…

Da har vi årna og bært, klippet og tapet, dytta og dratt, vi har henta og bragt, vi har skrevet og skjært. Vi har installert og eksplodert, vi har bretta inn og retta ut. Vi har testa og fått til, vi har hilst og vil har ledd, vi har svetta og løpt.
Nå er vi klare, velkommen til alle i morra!!!

Bildet er resten av SFD-komiteen, Greta jobber og Jan ser på. Helt standard 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.