Meny Lukk

Norsk Heraldisk Forening – ny på nett!

Norsk Heraldisk Forening er en av de foreningene som er med på å lage liv i Slektsforskernes Hus. De har vært med Norsk Slektshistorisk Forening fra deres lokaler i Akersgata videre til Ullevålsveien, og nå til Lakkegata. Ikke misforstå, Foreningen er helt uavhengig NSF, men de har ikke hatt anledning til å ha egne lokaler.

NHF har eksistert i mange år, de hadde faktisk 40 års jubileum i februar i 2009. Foreningens formål er: «Gjennom møter, foredrag og utsendelser å fremme studiet av og kjennskapet til heraldikk og beslektede emner som flagg, segl og bumerker, samt være et opplysende og veiledende organ i slike spørsmål».

Et av foreningens yngste medlemmer, Renate, er også sekretær i DIS-Oslo/Akershus. Hun har tatt tak i nettstedet til NHF, og nå foreligger den i nytt lekkert design. Foreningen har vært på nett i mange år, men kun med en side med informasjon. Nå vil nettstedet spille en mer aktiv rolle for foreningen, de vil blant annet legge ut medlemmenes våpenskjold i en «våpenrull», og aktivitetene vises tydelig i møtekalenderen. Foreningen har også blitt aktiv på Facebook, det var der jeg fant informasjonen om at de har fått nye nettsider, så da virker den siden og!

Gratulerer NHF, bra levert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.