Meny Lukk

For my USA-readers…

I have put a link to Google translator to the left on my blog, so my US-friends can follow my writings. It is a «quick and dirty» translator, not to good if I use norwegian «slang» or dialectical phrases. But, it is not to shabby, Just copy the text you want to translate, click on  the link, paste the copied text, and then «translate».

Thank you for the idea, Liv!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.