Meny Lukk

Folketellingen for Sverige 1900 – Swedish census 1900

I forbindelse med at Svensk TV starter en ny runde med  «Vem tror du at du är» , har de gitt oss 1900-tellingen gratis i en uke. Svensk Arkivinformasjon.   For den som ikke har svensk tv, er serien tilgjengelig på nett-tv:

For den som har slekt i Sverige er dette en flott sjanse til å få litt svenskeslekt på plass. Det er faktisk også linke til original-skjemaet, slik at man kan se denne!

Lykke til!

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.