Meny Lukk

En arti test

Jeg vet jeg har ganske kjappe knottetotter, og derfor var denne testen litt artig (takk Anita).

113 Ord
Speed test

Jeg tok testen et par ganger til og greide ikke å komme opp i det første antallet ord, men det er nesten mer interessant å se disse tallene (for enkeltord er egentlig håpløst å telle, mens antall tastetrykk faktisk er mer reellt, så lenge man skriver feilfritt).

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.