Meny Lukk

Fine Art Festival – og Lemon Bay Historical Society

Foreningsliv blomstrer på steder der det er mye folk med mye tid. Så også her i nabolaget. I dag var vi «down town» – hva enn det er i sovebyen vår – der det denne helgen har vært arrangert en «Fine Arts Festival» (bilder fra 2006, men det så sånn ut unntatt for været). Så utrolig mye flott! Jeg tror gårsdagen regnet bort, men i dag var været kjølig (19 grader) og overskya. Kunstneren under jobbet iherdig, og bildet han malte var av en anne verden. Det føltes som om høstfargene og solen var der vi var!

Jeg fant en liten stand for seg selv hvor det sto «Lemon Bay Historical Society«, og måtte selvsagt bort og myse. De hadde en bok jeg ikke har! «Englewood – the first 100 years». Etter en liten prat, ble jeg invitert til det neste medlemsmøtet deres, og det skal jeg selvsagt stille på! Jeg har et postkort de aldri har sett, som jeg gleder meg å vise dem!

Den første som er sagt slo seg ned som «settler» her i Englewood var William Goff (1845-1919). Han var sjøkaptein før han kom inn til Lemon Bay.  Han bodde i lille Grove City, som er navnet på postkontoret vårt.

William Goff er født i staten Georgia i 1845 og døde i Florida i 1919. Han kom hit  i 1894, og er ansett som en av pionerene.

I 1900 bodde det 3 personer i Desoto county født i Norge Kanskje jeg må finne ut hvem de var og hvor de kom fra? Det hadde vært veldig spennende!

Jeg har igjen avtalt med Englewood Genealogical Society, så får vi se om vi greier å få til et møte i januar med Norge/Sverige slekt som hovedtema!

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.