Meny Lukk

Great Blue Heron – en fantastisk vakker fugl!

Denne karen – great blue heron (Ardea herodias) (Harry blandt venner) – er en stor fugl. Den kan få et vingespenn på over 180 cm! Han er den største av de nord-amerikanske hegrene. og blir gjerne opp til 1,5 meter høy (fra nebb til haletipp). Spiser helst fisk, men har grabber gjerne litt brød om han får det servert, eller en reke om det byr seg. Les mer om Harry og hans artsfrender på Wikipedia: Great Blue Heron

Vi har heron-reir i flere av furutrærne rundt her vi bor, og det er et forferdelig leven når starter hekkingen tidlig på våren. Ganske rart også å se disse enorme fuglene i redene, gjerne begge foreldrene, og en skrikerunge som får mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.