Meny Lukk

DIS-Norges nye tjeneste for medlemmer – digitaliserte kilder

DIS-Norge har nå (dvs kvelden 9. desember for å være nøyaktig) lansert sin nye tjeneste for medlemmene – nemlig digitale kilder.  I første omgang er det en del folketellinger og andre lister som er avfotografert og lagt ut, og de første avfotograferte kildene er  i hovedsak fra Statsarkivene i Trondheim og Tromsø.

Tjenesten vil være forbeholdt medlemmene i DIS-Norge, og man må derfor logge seg inn med brukernavn/passord.

Takk til de tre som har vært de første til å bidra, Petter Stene, Espen Berg og Per-Olav Broback Rasch. Bra jobba gutter! (lenken til Per-Olavs blogg er lagt inn i ettertid, da han har blogget om prosjektet).

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.