Meny Lukk

Spesial-butikk for fingernemme og andre..

I går var jeg innom en av mine yndlingsbutikker. Michaels. Dette er en butikk som har «alt» fra strikkegarn til ramme-fabrikk. Jeg kan gå berserk der, de har nemlig et halvt mål bare med fotoalbum-remedier. Og det er liksom der jeg havner. Så i går ble det hamstret 30cmx30cm papir til fotoalbumene mine som skal være med himover. De har papirkvaliteter man kan ønske, i mønstre og fargesjatteringer en album-gal kan begjære. Jeg fikk også sjoppa med meg en aviskurv til alle tidsskriftene vi har liggende, kart og blader og sånn som gjerne flyter under bordet. Nå ble det sysaker i ordenen gitt! Michaels har et enormt utvalg av kurver i alle fasonger og farger og kvaliteter dersom man ønsker å lage noe morsomt.

Men – det artigste jeg fikk med meg fra Michaels i går, var et sett for å lage et familietre til disse standard str. scrapbook-album (30x30cm – eller 12x12incher) Dette kjøpte jeg mest for å se om det kan brukes til noe fornuftig, og jammen tror jeg ikke at det kan være noe!

Skel bli spennende å prøve, men venter nok til jeg kommer til gamlelandet….

1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.