Meny Lukk

Ancestry.com (igjen)


Har du lett og lett? Og ikke funnet? Noen som absolutt skulle ha vært der? Kanskje en ny leteaksjon er på sin plass. Ancestry har gått gjennom1790-1900 census, og gjort bildene bedre. En del er ny-skannet og en del indexer er gått gjennom og forbedret. Andre censuser er nyindexert. Dette kan altså bety at personer du ikke fant tidligere, faktisk nå kan være mulig å finne!

På bildet under er det en census-side fra 1860, som helt klart er lettere å se for oss, og enklere å indexere riktig. Dette er altså en kjempeforbedring!
Kanskje dette gjør at vi blir kvitt indeksering som jeg har skrevet om før, her og her,
nemlig Sugeborg Alsedasie syndromet.

Jeg ser at Ancestry for tiden kjører 14-dagers gratis abonnement, dette kan være vel verdt å prøve. Dette er helt kurant selvom du må legge igjen din kreditkort-info. Husk å lese alt om hvordan du «av-abonnerer»- og du er helt trygg.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.