Meny Lukk

Online Death Records and Indexes – New Additions and Updates

Av og til kommer det oppdateringer i bloggen til Joe Beine. For en ressurs! Lar hans engelske intro være engelsk:

The Genealogy Roots Blog is for finding online genealogy databases, records and resources. The focus is on vital records (birth, marriage, divorce & death records), obituaries, census records, naturalization records, military records and ship passenger lists. The Genealogy Roots Blog is based in the USA, but online European, Canadian, and other records sources are sometimes included. Mixed in with all this you will occasionally find a fun post, a book review or genealogy news.

I dag fikk jeg melding om oppdatering:
Online Searchable Death Indexes & Records

«This website is a directory of links to websites with online death indexes, listed by state and county. Included are death records, death certificate indexes, death notices & registers, obituaries, probate indexes, and cemetery & burial records. You can also find information here about searching the Social Security Death Index online»

Kanskje du er «heldig» og finner noen av dine slektninger der?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.