Meny Lukk

Timelines of Early Englewood Area History

Når jeg var på biblioteket forleden dag fant jeg en liten unnselig folder som ropte litt på meg. Det var en liten «Tidslinje – Englewoods tidlige historie» eller «Timelines of Early Englewood Area History» som den selvsagt egentlig heter. Denne er satt sammen til den første Englewood History Week i 2003, av Pat Lewis.  Han var leder for «Reference Services» på Elsie Quirk biblioteket i Englewood. 

When I was at the library the other day, I found saw this little paper, screaming at me: «take me home take me home».  It was «Timelines of Early Englewood Area History» compiled by Pat Lewis, Head Reference Services in the Elsie Quirk Library. It was made in celebration of the first Annual Englewood History Week in 2003.

Sources;
Englewood: The first 100 years – (Newton Studios, 1996)
Florida’s Hurricane History, Jay Barnes (University of North Carolina Press. Chapel Hill 1998)
History of Early Englewood from the Newspaper Columns of Josephine Cortes
Newspaper articles from the Englewood Sun and the Englewood Herald (included in the collection of the EQL)

(Click to get larger images)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.