Meny Lukk

Who do you think you are… Hvem tror du at du er?

Det første symptomet på den ekstremt smittsomme diagnosen Slektsforskning er spørsmålet «hvor kommer jeg fra?» eller sagt på utaskjærsk. «Who do you think  you are».

Jeg har i flere år hørt om – og også sett en del episoder av – den engelske versjonen, og den er til tider glitrende, og nå har faktisk også Svensk TV satset på denne serien. I Norge har vi den litt mer folkelige (og ikke så kjendispregede) Tore på Sporet (eller som jeg kaller den – Tore på Gråten,  (jeg sipper og griner nr jeg ser TpG)  Tore på Sporet på slutten av 2009 var bedre enn tidligere, og jeg synes Tore Strømøy fortjente prisen Årets TV-navn

I mars kommer NBC sine episoder, : (for å ikke late som om dette er eget skribleri, så oversetter jeg ikke: – rått hentet fra NBC sine hjemmesider: Dette blir spennende, og jeg gleder meg stort!

NBC’s commitment to bringing A-list talent to its 2009-2010 primetime schedule includes a unique and personal glimpse into the lives of our favorite celebrities. In each episode of Who Do You Think You Are?, a celebrity embarks on a journey of self-discovery and unearths his or her family tree – revealing surprising, inspiring and sometimes tragic stories that are often linked to events in American history. We share intimate moments with the stars as they learn about their past, and how the struggles of their ancestors have shaped today’s world. Stars include Lisa Kudrow, Sarah Jessica Parker and Susan Sarandon.
NBC partners with Ancestry.com to create a unique interactive microsite and an opportunity for viewers to trace their own roots.
Ability for users to start their own family tree, through partnership with Ancestry.com• Additional research and celebrity tree information

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.