Meny Lukk

SLG102 og Høgskulen i Volda første forelesning

I dag har jeg fått satt meg til med første forelesning fra Arnfinn Kjelland og Høgskulen i Volda
. En del av pensum-artiklene er ferdig tygd, og noe må jeg ta når jeg kommer hjem til uka. Men sånn verden har blitt, kan man altså sitte i Florida med beina på en stol, strikke og høre forelesning…. ser jo ut som en helt vanlig studentsituasjon?? (Jeg har hørt på den en gang før da, dette var bare en repetisjon med bedre øretelefoner)

Forelesningen er interessant, temaet veldig relevant, og oppgaven vi har fått tildelt og som skal jobbes med fram mot våren ser faktisk morsom ut! Den kan jobbes med som en del av egen slektsforskning, og da blir det enda mer moro! Så dette blir bra. Jeg må bare ha tak i «Lag Slektsbok» boka mi hos mamman, og finne ut fra Arnfinn om det er endringer i pensumet fra de artiklene jeg har fått fra ham. Så blir dette superbra!

Hvordan det gikk i fjor?  Les her

1 kommentar

  1. Astrid

    Hi Laila,
    It is so nice to knit at the same time as one does work. My grandmother was a master knitter, and she taught me a little, but I don’t know if I remember anymore. I will have to post some pictures of her beautiful Norwegian sweaters sometime. Also, I would love to see you in Norway. I will be there the last week of July through August 12.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Cookies er små tekstfiler som blir lagret i nettleseren din av nettsidene du besøker. De inneholder vanligvis en nettside og en identifikator. Cookies bidrar til å forbedre opplevelsen din når du surfer på nettsiden vår, for eksempel gjennom å huske hvilke varer du legger i handlekurven.